Fillimi / Aktualitet / Çfarë do të bëj Veliaj pas mandatin të parë si kryetar bashkie?

Çfarë do të bëj Veliaj pas mandatin të parë si kryetar bashkie?

I pyetur gjatë emisionit “Xing me Ermalin” nga Mamaqi se çfarë do të bënte pas mandatin të parë si kryetar bashkie, Erion Veliaj është përgjigjur se do të donte një mandat të dytë.

“Nëse njerëzit janë të kënaqur përse jo mos të më japin dhe mandatin e dytë,”-është shprehur kryetari i bashkisë së Tiranës, Veliaj

 

Comments

comments

Rreth Redaksia

Gjej gjithashtu

Jeni vetëpunësuar, por s’keni paguar sigurimet shoqërore! Ja si mund të përfitoni pension

Të vetëpunësuarit në bujqësi që nuk kanë paguar sigurimet shoqërore dhe shëndetësore gjatë pesë viteve …