Fillimi / Jete / Shoqëri / Djali flutur/ Jeta e tij mes 1001 dhembjeve
liveleak-dot-com-6db-1415349584-17-1415349756-jpg-resized_1483992048-376887

Djali flutur/ Jeta e tij mes 1001 dhembjeve

Historia e tij është  mes kohës së tmerrshme dhe lëvizjes. Ai vuan nga një sëmundje e rrallë e lëkurës që shkakton ndjeshmëri ekstreme.

Trupi i tij është plot me plagë dhe për shkak të sëmundjes ai është quajtur si “fëmija flutur”.

Nëna e  Jonathan kujdeset për t’i ndruar fashat mbrojtëse. Ky është një proces i jashtëzakonshëm, i mbuluar me dhimbje, që i merr tre orë kohë. E megjithatë djali 14 vjeçar zgjohet çdo mëngjes me dëshirën për të jetuar dhe për të ndihmuar fëmijët e tjerë si ai.

Pasioni i tij është sporti. Me anë të rrjeteve sociale janë mundur të mblidhen 100.000 $ për të investiguar mbi sëmundjen.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

1-305-780x439

A e dini pse dritat e urgjencës janë të kuqe dhe të kaltra?

Ju ka ndodh kur keni qenë në komunikacion, papritmas keni parë ndonjë automjet duke sinjalizuar …