Fillimi / Kulture / I ftohti ngrin Teatrin Kombëtar, njoftimi i papritur për aktorët dhe publikun

I ftohti ngrin Teatrin Kombëtar, njoftimi i papritur për aktorët dhe publikun

 

Njoftimi i Teatrit Kombëtar 

 Teatri Kombëtar ju njofton se pët shkak të temperaturave shumë të ulëta të këtyre ditëve, ngrica ka prekur tubacionet që furnizojnë me ujë kaldajën e teatrit duke e bërë të pamundur funksionimin e saj. Për këtë arsye shfaqjet e programuara për datat 12-13-14-15 Janar nuk do të jepen. I kërkojmë ndjesë publikut dhe rishihemi së shpejti në sallën e Teatrit Kombëtar!

 

1

Comments

comments

Rreth KL AL

Gjej gjithashtu

Shërim të shpejtë e faleminderit Ҫim Xhepa!

Një të enjte të shëmtuar Shqipërie, mbledhur e rrudhur një dorë nga sherre banale, debate …