Fillimi / Inovacion / iPhone 8 vjen me mbrojtëse të çeliktë

iPhone 8 vjen me mbrojtëse të çeliktë

U raportua për një kohë të gjatë që telefoni i ardhshëm i Apple-it, iPhone 8, nuk do të vijë me trup të përbërë tërësisht nga metali, ndërsa tani kanë nisur të qarkullojnë online detajet për korniza të telefonit. Sipas burimeve të “GSMArena” korniza e telefonit do të jetë e përbërë nga çeliku që nuk ndryshket.

Ky material ishte përdorur edhe te trupi i iPhone 4.

Kompanitë që merren me prodhim të materialeve për Apple-in, “Foxconn” dhe “Jabil”, janë duke përdorur këtë material në pajisjet e reja.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Ky do të jetë shteti i parë evropian me 5G

San Marino do të jetë shteti i parë në Evropë që do të ketë rrjetin …