Fillimi / Jete / Shoqëri / Suedi/ Ja si nis fushata anti duhanit
3bffb4b700000578-4102944-image-a-10_1483985033043

Suedi/ Ja si nis fushata anti duhanit

Farmacia suedeze ka nxjerrë një fushatë provokuese anti-duhanit.

Në qytetin e Stokholmit, në Suedi ku njerëzit mblidhen  rregullisht të gjithë në shesh për të pirë cigare, është ngritur nje tende reklame, duke shfaqur kokën e një të riu i cili “kollitet” sa herë që ndjen tym cigare.

Fushata  anti-duhan e farmacisë suedeze do të bindi njerëzit  për të lënë duhanin në vitin e ri 2017.

Kjo fushatë u tregon shikuesve: “Ne jemi farmacia suedeze Hjärtat. Misioni ynë është që t’ju ndihmojmë të jetoni një jetë më të gjatë dhe të shëndetshme. “Kjo është arsyeja pse unë jam këtu, për t’ju ndihmuar të merrni zakone të reja dhe të shëndetshme këtë vit të ri.”

3bffb4bb00000578-4102944-image-a-11_14839850379013bffb4b700000578-4102944-image-a-10_14839850330433bffb4ab00000578-4102944-image-a-12_14839850876743bffb4a300000578-4102944-image-a-8_14839850254243bffb48f00000578-4102944-image-a-7_14839850227433bffb47800000578-4102944-image-a-6_14839850196793bffb46e00000578-4102944-image-a-5_14839850102633bffb44300000578-4102944-image-a-4_1483985004533

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

1-305-780x439

A e dini pse dritat e urgjencës janë të kuqe dhe të kaltra?

Ju ka ndodh kur keni qenë në komunikacion, papritmas keni parë ndonjë automjet duke sinjalizuar …