Fillimi / Aktualitet / Bota shqiptare / Të burgosurit nuk shkojnë dot në Gjykatë, për këtë arsye qesharake

Të burgosurit nuk shkojnë dot në Gjykatë, për këtë arsye qesharake

Ngricat janë ‘fajtorët’ që në gjykatën e Durrësit janë shtyrë gjyqet pasi kanë ndërprerë furnizimin me ujë si dhe kanë shkaktuar dëme në makinat që transportojnë të burgosurit nga ambientet e burgut në gjykatë.

Ky lajm është raportuar nga BË, ndërkohë që të burgosurit këtë shqetësim për mungesën e ujit e kanë raportuar edhe më herët që para Vitit të ri. “Na kanë furnizuar vetëm me gjysmë boti ujë, qe nuk del as për të pirë. Ndërsa energjia na ka munguar edhe natën e Vitit të Ri”, pohojnë ata.

Kjo për shkak se të ata nuk kanë mundur të shkojnë në procese gjyqësore, me pretendimin se automjetet kanë defekt për shkak të ngricës. BalkanWeb se përveç kësaj ata ankohen për mungesën e ujit të pijshëm. “Na kanë furnizuar vetëm me gjysmë boti ujë, qe nuk del as për të pirë. Ndërsa energjia na ka munguar edhe natën e Vitit të Ri”, pohojnë ata

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Lotaria Amerikane/ Nesër nisin aplikimet, ja gjithçka që duhet të dini nga fotografia tek kostoja nese perzgjidheni

Pas lajmit te dhene nga Ambasada Amerikane ne vendin tone se gjithe aplikimet e bera …