Fillimi / Mister / 10 kafshët më të çuditshme që keni parë ndonjëherë [Foto]

10 kafshët më të çuditshme që keni parë ndonjëherë [Foto]

 

Natyra është plot me surpriza!

Në  fotot që do të shikoni më poshtë janë përzgjedhur disa nga kafshët më të çuditshme që keni parë ndonjëherë.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Arkeologët hasin rroba me fjalët “Allah” dhe “Ali” në varre vikingësh në Suedi

Mbi varret e vikingëve që datojnë nga shekulli i nëntë në Suedi, janë gjetur rroba …