Fillimi / Ndërkombëtare / Kosovë / Angazhimi i Komunitetit kundër ekstremizmit të dhunshëm

Angazhimi i Komunitetit kundër ekstremizmit të dhunshëm

Sot mbahet tryeza “Promovimi i angazhimit të shoqërisë civile kundër ekstremizmit të dhunshëm”.

Qëllimi i tryezës dhe punëtorisë është trajtimi i problemeve dhe pengesave në implementimin e aktiviteteve kundër ekstremizmit të dhunshëm në komunat Pejë, Mitrovicë e Jugut, Gjilan, Ferizaj dhe Kaçanik, zgjerimi i rrjetit dhe angazhimit në komunitet.

Një Plan Monitorimi do të krijohet i cili më pas do të përdoret për mbledhjen e të dhënave si rezultat i të cilave do të krijohet Raporti i Monitorimit të implementimit të Strategjisë kundër ekstremizmit të dhunshëm.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Zv/ambasadorja e Izraelit në Beograd viziton Kosovën (Foto)

Zëvendës ambasadorja e Izraelit në Beograd ka vizituar Republikën e Kosovës. Ajo ka qëndruar në …