Fillimi / Inovacion / Apple lançon edhe kufjet e reja, janë pa kabllo (Foto)

Apple lançon edhe kufjet e reja, janë pa kabllo (Foto)

 

Apple i ka lansuar në heshtje edhe kufjet e reja. Pas prezantimi të iPhone X, Apple ka lansuar kufjet e quajtura urBeats 3.

Kufjet janë pa kabllo, janë tejet praktike ndërsa kanë edhe material magnetik. urBeats 3 vijnë më ngjyrë ari, të zezë dhe gri.

Kufjet janë me prizë 3.5mm. Çmimi fillestar në treg i këtyre kufjeve është 99.95 dollarë.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Bill Gates: Më falni për Ctrl-Alt-Delete

Është njeriu më i pasur në botë dhe kompania e tij ndër më të fuqishmet …