Fillimi / Fine living / Këshilla / Ja pse duhet të lexoni para gjumit

Ja pse duhet të lexoni para gjumit

Leximi para gjumit është shprehi e shumë personave dhe kjo po del gjithashtu të jetë e shëndetshme.

Leximi para gjumit i kontribuon pozitivisht shëndetit mendor.

Është mirë që të lexoni së paku 20 minuta para gjumit në mënyrë që ti kontribuoni pozitivisht shëndetit mendor, transmeton Indeksonline.

Gjumi i rehatshëm dhe disponimi i mirë janë dy nga gjërat kryesore të cilat i përfitoni nga leximi.

Mendja e shëndoshë është e arrirë nëse i përmbaheni shprehisë së leximit para gjumit

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

As seksi as pasuria… Ja çfarë i lumturon njerëzit

Një raport nga Gazeta e Personalitetit dhe Psikologjisë Sociale tregon se kontribuesi Nr. 1 i …