Fillimi / Ndërkombëtare / Kosovë / Organizata ruse do ndihmojë serbët e Kosovës

Organizata ruse do ndihmojë serbët e Kosovës

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre serbe për Kosovë, Marko Gjuriq dhe përfaqësuesi për Ballkanin i organizatës joqeveritare “Misioni humanitar rus”, Branimir Neshiq, nënshkruan sot në Beograd një Memorandum Bashkëpunimi për realizimin e programeve humanitare dhe bamirëse.

Sipas këtij memorandumi, “Misioni humanitar rus” në bashkëpunim me Zyrën e Gjuriqit do të ndihmojnë popullin serb në Kosovë  në fushën e arsimit, shëndetësisë dhe asistencës sociale, raporton Tanjug.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Demarkacioni/ Komisioni ka një njoftim të ri

Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, duke vepruar sipas vendimit për emërimin …