Fillimi / Ndërkombëtare / Kosovë / Zv/ambasadorja e Izraelit në Beograd viziton Kosovën (Foto)

Zv/ambasadorja e Izraelit në Beograd viziton Kosovën (Foto)

Zëvendës ambasadorja e Izraelit në Beograd ka vizituar Republikën e Kosovës. Ajo ka qëndruar në Prishtinë me rastin e vitit hebraik të njohur si Rosh Hashana.

“Bashkesia Hebreje Bet Israel Kosova si cdo vit ka organizuar vitin e ri hebraik të njohur si Rosh Hashana. Sipas kalendarit hebraik është viti 5778 ,ku urimi i kësaj feste është Shana Tova”, thuhet në njoftimin e kësaj organizate.

Vlen të theksohet se diplomatja Sedov shprehu gatishmëri bashkëpunimi edhe me shtetin e Kosovës.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Demarkacioni/ Komisioni ka një njoftim të ri

Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, duke vepruar sipas vendimit për emërimin …