Fillimi / Mister / Ja shenjat e fundit tē botës

Ja shenjat e fundit tē botës

Në një periudhë kohore të shkurtër, bota është përballur me një seri katastrofash natyrore, siç janë uraganet e fuqishme që goditën SHBA-të dhe Amerikën Qendrore, disa cuname të vegjël që i pasuan ata, si dhe dy tërmete të fuqishme që ranë gjatë dy javëve të fundit në Meksikë
Disa besimtarë të thekur kristianë thonë se këto janë shenjat e përpikta që paralajmërojnë fundin e botës duke marrë parasysh edhe vendosjen e planeteve në këtë periudhë.

Madje, ka prej tyre që besojnë se çfarë po ndodh në botë është pikërisht për shkak të afrimit të planetit misterioz “Nibiru”, i cili më pas sipas tyre do të përplaset me tokën.
Të gjitha këto janë hamendësime të avancuara, pasi deri më tani askush nuk ka dhënë një shpjegim të ngjashëm për atë që po ndodh.

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Varros ‘vëllain’, por ai i përgjigjet në telefon

Një grua pësoi shokun e jetës kur varrosi me kremim trupin e njeriut që besonte …