Fillimi / Goodnews / Jeni kurioz të shihni si flenë balenat, ky është momenti i rrallë

Jeni kurioz të shihni si flenë balenat, ky është momenti i rrallë

Zhytësi Franco Banfi fotografi një moment me të vërtet të rrallë. Gjatë zhytjes në brigjet e Karaibeve, ai vuri re një grup balenash që ishin duke fjetur.
Këto gjallesa kalojnë vetëm shtatë për qind të kohës duke fjetur dhe atë e bëjnë në pozicion vertikal.

“Nuk di pse flenë në këtë formë, ndoshta e përdorin hidrolokatorin që kanë në kokë, për të detektuar ndonjë rrezik”, ka thënë Banfi lidhur me rastin, transmeton oranews.

 

Gjallesat e gjata 12 metra, janë mjaft miqësore dhe nuk përbëjnë rrezik, por mund të bëhen agresive kur janë me të voglin që e kanë sjellë në jetë.

 

 

Comments

comments

Rreth KL AL

Gjej gjithashtu

Historia e binjakeve nga Fieri që kanë arritur majat në shkencë

Historia e dy motrave binjake nga Patosi-Fier, është sa e veçantë aq dhe me të …