Fillimi / Aktualitet / Kronikë / Këngëtarë e biznesmenë, klientët VIP të prostitutave të “luksit” në Tiranë. Paguanin 100-150 € për seks tresh dhe orgji

Këngëtarë e biznesmenë, klientët VIP të prostitutave të “luksit” në Tiranë. Paguanin 100-150 € për seks tresh dhe orgji

Dy ditë më parë Policia e Tiranës shkatërroi një rrjet prostitucioni, ku u arrestuan 10 persona. Ky rrjet funksiononte duke gjetur klientë nga vet organizatorët dhe më pas transporti i vajzave të reja bëhej me taksi.

Report TV mëson se pjesë  e këtij rrjeti si klientë, kanë qënë edhe persona VIP. Këngëtarë dhe biznesmenë kanë qënë disa prej klientëve të këtij rrjeti, sqaruan burime nga Policia e Tiranës. Këta klientë VIP mendohet se paguanin 100-150 euro për të marrë shërbime seksuale.

Në momentin që Policia ndërhyri për të arrestuar personat e përfshirë, te një hotel te Tregu Elektrik, gjeti një prej vajzave që shfrytëzohej për prostitucion, bashkë me dy klientë në të njëjtën dhomë. Të dy klientët kishin paguar 200 euro tek organizatorët e këtij rrjeti.

Në momentin e ndërhyrjes në dhomën e hotelit është gjetur edhe kokainë, e cila mendohet se sigurohej nga organizatorët. Ata që gjenin klientët ishin: Albina Kasaj, Jani Murati Gëzim Kasëm), Ruzhdi Gapi, Edmond Shkalla, Altin Sulejmanasi dhe Elton Mimini, të cilët ishin në rolin e organizatorit në këtë rrjet prostitucioni.

Taksistët që bënin transportin e vajzave ishin  Rushdi Gapi dhe Gëzim Kasëmi që conin vajzat në hotelin te tregu elektrik, në pronësi të A.Ndoja. Vajza të moshës 25-30 vjeç shfrytëzoheshin kundrjet pagesave nga ky rrjet prostitucioni.

Comments

comments

Rreth Redaksia

Gjej gjithashtu

Gjyqtarët deklarojnë miliona lekë cash, ligjvënësit ndajnë qëndrime të ndryshme për kufizimet ligjore

Pas mbajtjes për vite të tëra të vlerave të mëdha të parave cash nëpër shtëpi, …