Fillimi / Fine living / Këshilla / Si te kuptoni nese po ju tradheton partneri?

Si te kuptoni nese po ju tradheton partneri?

Të gjithë bëhemi paranojakë sidomos kur vjen puna tek besimi që kemi ndaj personit tonë të zemrës.

Gjithsesi dikush që ka rënë në dashuri do që përkujdesja dhe besimi ndaj partnerit të jetë 100% i plotë, por jo gjithmonë ndodh kështu.

Këto janë 10 treguesit se partneri juaj po ju tradhton:

1.Tregohen shumë të kujdesshëm me privatësinë e tyre duke mos iu

lejuar ju që t’i kontrolloni rrjetet e tyre sociale

2.Mbajnë distancë nga ju dhe shmangin shikimin sy më sy

3.Kujdesen shumë për pamjen e tyre

4.Nuk i interesojnë problemet tuaja në çift por e kanë mendjen në gjëra të tjera

5.Sapo i veshin një herë i hedhin rrobat në koshin e rrobave të palara

6.Nxjerrin justikime kur ju i kërkoni llogari

7.Rrobat e tyre mbajnë erë tjetër parfumi nga i tyre aktual

8.Mesazhet e rrjeteve sociale i mbajnë pa zë në mënyrë që të mos
dalin zbuluar

9.Nxjerrin justikime për kohën intime që duhet të kalohet në çift

10.Ju shpërllin dhe nuk i intereson shumë mendimi juaj

Comments

comments

Rreth Kl Ma

Gjej gjithashtu

Problemet me nervin shiatik? Ja disa kura natyrale me rëndësi

Fillimi i vjeshtës është një nga periudhat kur nervi shiatik rikujtohet t’ju sjellë dhimbje. Kjo …