Fillimi / Daily News TV

Daily News TV

Qyteti i njëmijë dritareve mbulohet nga bora

I gjithë Qarku i Beratit u përfshi nga reshjet e dëborës, që sollën vështirësi në lëvizjen e mjeteve dhe njerëzve. Drejtoria e Policisë raportoi se aksi rrugor që lidh Beratin me Fierin, në afërsi të vendit të quajtur “Qafa e Sqepurit” ka pasur vështirësi në qarkullimin e automjeteve. Edhe rruga …

Lexo më shumë »