Fillimi / Fine living

Fine living

Shishet ushqyese të bebeve, rrisin rrezikun për obezitet

Një kimikat i gjetur në produktet e përditshme nga shishet e foshnjave rrit rrezikun e mbipeshës së fëmijëve, zbulojnë për herë të parë hulumtime të reja. Ekspozimi ndaj kimikatit të ndërprerjes hormonale Bisphenol A (BPA), i cili praktikohet për krijimin e plastikave, gjatë zhvillimit në mënyrë të konsiderueshme rrit rrezikun …

Lexo më shumë »

Si te kuptoni nese po ju tradheton partneri?

Të gjithë bëhemi paranojakë sidomos kur vjen puna tek besimi që kemi ndaj personit tonë të zemrës. Gjithsesi dikush që ka rënë në dashuri do që përkujdesja dhe besimi ndaj partnerit të jetë 100% i plotë, por jo gjithmonë ndodh kështu. Këto janë 10 treguesit se partneri juaj po ju tradhton: 1.Tregohen …

Lexo më shumë »

Kungulli trajton aknet, prostatën dhe venat e zgjeruara

Kungulli është sjellë në Evropë nga spanjollët në shekullin e 16-të. Përveç mishit të lëngshëm, vitaminave të pasura, për mjekim përdoren edhe farat dhe vaji i kungullit. Farat e kungullit përdoren më së shumti për qëllime mjekësore. Hulumtimet tregojnë se ato përmbajnë komponime që luftojnë me sukses qelizat kanceroze, por …

Lexo më shumë »