Fillimi / Goodnews

Goodnews

Shqiptari që punon në Kinë, po e kërkon edhe Google

Arditi është ndër të rrallët inxhinierë të rinj shqiptarë që ka gjetur veten në Kinën e largët. Një mjeshtër i teknologjisë, krijues aplikacionesh qysh në moshë të re, ai po mbyll masterin në një prej universiteteve më të njohura kineze për teknologjinë e informacionit dhe tashmë është punësuar pranë një …

Lexo më shumë »

Mediat franceze sërish të mrekulluar nga Shqipëria

Mediat franceze vijojnë të promovojnë Shqipërinë. Pas reportazhit të televizionit “France 2”, një tjetër media, “Femme Actuelle” i ka kushtuar një shkrim Shqipërisë. Gazetarja Marie-France Parra bën një përshkrim të plotë të vendit, duke filluar nga Tirana metropolitane, për të shkuar në plazhet e jugut, fshatrat malorë dhe amfiteatrot antike …

Lexo më shumë »