Fillimi / Kryesore

Kryesore

Lista e deputetëve/ Basha shkel statusin e PD. Ja faktet

Afrim Krasniqi Ka një parim në funksionimin e partive politike, – nëse ato respektojnë rregullat demokratike të funksionimit nuk ndodh të kenë probleme edhe nëse nuk kanë rezultatet e duhura elektorale, por nëse ato injorojnë rregullat e funksionimit dhe krijojnë kritere “ekstra” që lidhen me ndjesitë individuale të atij/atyre që e …

Lexo më shumë »