Fillimi / Mister

Mister

U kthye nga vdekja/ Ja mesazhi për njerëzimin (Video)

Doktorët i kishin dhënë Anita Moorjanit vetëm disa orë jetë kur kishte arritur në spital duke qenë në komë në mëngjesin e 2 shkurtit, 2006. Në pamundësi për të lëvizur si pasojë e kancerit që kishte shkatërruar trupin e saj për rreth katër vjet, Anita hyri në një tjetër dimenzion, …

Lexo më shumë »

Ja vendi ku “jetojnë” të vdekurit (Foto+16)

Kur dikush të vdesë në Trunyan, një fshat malor në bregdetin lindor të Liqenit “Batur”, trupi i tij apo saj nuk varroset apo digjet, por vendoset në një kafaz bambu përgjatë një rreshti të dhjetëra trupave të tjerë të lënë aty për t’u kalbur. Kur i tërë mishi të jetë …

Lexo më shumë »

Përse Dollari Amerikan është i gjelbër?

Ne vitin 1861, si mënyre për financimin e Luftës Civile, qeveria federale nisi te nxjerre kartemonedha per here te pare, qe kur Kongresi Kontinental printoi monedhen per te ndihmuar ne pagesat per Luften Revolucionare (forma me e hershme e dollareve, qe quhej kontinentals, prodhohej ne sasi kaq te madhe, saqe …

Lexo më shumë »

Fjalët e fundit të 15 vrasësve më mizorë në histori

Vrasësit më mizorë në histori kanë pasur fiksimet e tyre. Fjalët e fundit të tyre, në disa raste tregojnë ndonjë nga arsyet që i çuan të kryenin vrasje. 1.Peter Kurten Krimi: Vrasje/delikt seksual Viktima të identifikuara: 9+ Metoda: Therje/çekan Data e vrasjes së tij: 6 korrik 1931 (në moshën 48-vjeçare) …

Lexo më shumë »

Enigma të reja për varrin e Jezusit

Një studim gjeologjik pohon shpalljen e një Varri të Periudhës së Tempullit të Dytë, e gërrmuar 25 vite të shkuara në rrethinat e Jeruzalemit, dhe e njohur si Armon Ha’Natziv / Talpiot, se i përket familjes së Jezusit. Ky është konkluzioni i gjeologes Aryeh Shimron, që ka përdorur analiza kimike …

Lexo më shumë »

Pesë krimet më misterioze dhe më të çuditshme

Çdo krim në vetvete është i frikshëm. Por, përpos frikës, disa krime vazhdojnë që të shoqërohen edhe me mistere të mëdha. Tmerri në dhomën 1046 Ky krim i mistershëm është plot me ngjarje jo të rëndomta dhe mbetet i pashpjegueshëm. Gati është e sigurt se kurrë nuk do ta dimë …

Lexo më shumë »